Search
Ponedjeljak, 22. Oktobar 2018.
  • :
  • :

U Sportskoj dvorani KSC Kakanj održan turnir u stonom tenisu “Kakanj Open 2018”

U nedjelju 25.marta 2018.godine u Sportskoj dvorani Kakanj održan je turnir u stonom tenisu “Kakanj Open 2018”. Organizator turnira bila je Općina Kakanj, u saradnji sa Javnom ustanovom Kulturno-sportski centar Kakanj i Sportskim savezom općine Kakanj.

Na turnir se prijavilo 98 takmičara iz Kaknja, Zenice, Žepča, Zavidovića, Maglaja, Tešnja, Ilijaša, Breze, Sarajeva, Tuzle, Jablanice, Čitluka, Jajca, Gradačca, Donjeg Vakufa i Visokog, a dva igrača su došla iz Turske.

U kategoriji žena prvo mjesto osvojila je Esen Yazici iz Republike Turske, drugo mjesto je pripalo Idriji Redžepović iz Sarajeva, dok je treće mjesto osvojila Natalija Debelnogić iz Zenice.

U kategoriji do 29 godina prvo mjesto osvojio je Hamza Kamenjaš iz Ilijaša, drugo mjesto osvojio je Dino Balavac, a trećeplasirani su bili Bakir Omanović iz Jablanice i Aladin Kurić iz Donjeg Vakufa.

U kategoriji od 30 do 39 godina prvo mjesto je osvojio Rejhan Mehmedović iz Sarajeva, drugo mjesto osvojio je Ivan Budeš iz Jajca, a treće mjesto osvojili su Admir Suljić i Mirzet Ibrahimspahić.

U kategoriji od 40 do 49 godina prvo mjesto osvojio je Narsid Mujkić iz Gradačca, drugoplasirani je bio Robert Klobučar iz Slavonskog Broda, a trećeplasirani su bili Elmas Muratović iz Zenice i Rasim Ibrahimspahić iz Kaknja.

U kategoriji od 50 do 59 godina prvo mjesto osvojio je Avdo Žustra iz Tuzle, drugo mjesto je pripalo Senadu Čustoviću iz Ilijaša, a trećeplasirani su bili Dragan Šakota iz Čitluka i Dušan Stevanović uz Zenice.

U kategoriji 60 godina prvo mjesto je osvojio Obren Tomić iz Sarajeva, drugoplasirani je bio Meho Hurić iz Tuzle, a treće mjesto osvojili su Semir Čerim iz Sarajeva i Marko Mišković iz Tuzle.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *