Search
Ponedjeljak, 24. Septembar 2018.
  • :
  • :

Svi igrači spremni: BiH uz pomoć navijača želi pobjedu nad Austrijom

Nogometna reprezentacija BiH odradila je zvanični i ujedno posljednji trening pred sutrašnji duel 2. kola Lige nacija protiv selekcije Austrije. Izabranici Roberta Prosinečkog sutra žele da naprave novi pozitivan rezultat, nakon što su u prvom kolu pobijedili Sjevernu Irsku.

Svi su u našem taboru svjesni snage Austrije, ali i toga da pred domaćim navijačima na Bilinom polju, nijedna selekcija protiv BiH unaprijed ne može upisati bodove. Kako je rekao selektor Robert Prosinečki na oficijalnoj press konferenciji, svi igrači konkurišu za sutrašnji duel.

Budući da se u ekipu vračaju Todorović i Nastić, sutra će svoje mjesto u veznoj liniji zauzeti Bešić, koji će vjerovatno uz Sarića činiti dvojac ispred zadnje linije naše ekipe.

Naši reprezentativci se nadaju da će sutra uz veliku podršku publike, ostvariti pozitivan rezultat, te nastaviti krupnim koracima ka cilju, a to je sigurno prvo mjesto u grupi. Uprkos izostancima i povredama nekih igrača, koje su poremetile samu pripremu utakmica protiv Sjeverne Irske i Austrije, atmosfera u ekipi je na visokom nivou, a nadamo se da će tako ostati i nakon sutrašnje utakmice.

Mogući sastav za sutrašnju utakmicu: Šehić, Todorović, Šunjić, Zukanović, Nastić, Bešić, Sarić, Višća, Duljević, Pjanić i Džeko.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *