Search
Ponedjeljak, 22. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Slaven Musa proziva u subotu, očekuje se dolazak zvučnih pojačanja

NK Čelik dobio je danas novog šefa stručnog štaba. Kormilo Zeničana preuzeo je Slaven Musa koji je dobio zadatak da ekipu sa Bilinog polja ostavi u društvu najboljih timova Bosne i Hercegovine, a pred njim će biti veoma težak zadatak jer se Čelik nalazi u jako teškoj poziciji pred nastavak prvenstva.

Novi trener zeničkog tima okupiće ekipu u subotu. Musa će na Bilinom polju izvršiti prozivku fudbalera i predstaviće plan priprema, ali istog dana će se zahvaliti nekolicini fudbalera na koje neće računati u narednoj polusezoni.

S obzirom na to da je jedini cilj kluba opstanak u društvu najboljih timova BiH, očekuje se da će Zeničani angažovati pojačanja. Očekuje se da klub dobije nekoliko zvučnih pojačanja, a nova lica bi se trebala pojaviti već na prozivci.

Musi će na klupi Čelika asistirati Jasmin Džidić, Asim Hrnjić i Goran Brašnić, a ovaj stručnjak je četvrti trener zeničkog tima u ovoj sezoni nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića.

Čelik nakon prvog dijela sezone zauzima pretposljednje 11. mjesto na tabeli Premijer lige BiH. Osvojili su samo 10 bodova i mnogi su ovu ekipu uz Vitez već otpisali u borbi za opstanak.

Međutim, cilj svih u klubu je opstanak među najboljim ekipama u BiH. To je jedan jedini zadatak, koji je težak, ali ne i nemoguć.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *