Search
Ponedjeljak, 18. Juni 2018.
  • :
  • :

Razvojni menadžer SD Europe boravio u posjeti NK “Čelik”

Proteklog vikenda u radnoj posjeti NK Čelik Zenica je bio razvojni menadžer SD Europe gosp. Loukas Anastasiadis.

Svrha posjete je bila finalizacija priprema za održavanje članske sjednice Skupštine Nogometnog kluba Čelik zakazane za 11. juni.

Tokom svoje posjete, gosp. Anastasiadis je prisustvovao utakmici sa NK Metalleghe BSI, obavio niz sastanaka sa Tehničkim odborom Skupštine i diskutovao o budućim projektima u kojima može učestvovati NK Čelik Zenica.

“Bilo mi je drago da konačno posjetim NK Čelik Zenica. Napredak koji je postignut od strane NGG ‘Za Čelik’ kao i članova koji su uključeni u rad kluba je zaista bio inspiracija za našu mrežu širom Evrope. Kao oni koji donose odluke sada će upravo Čelikovi članovi i navijači igrati ključnu ulogu u oporavku svog kluba. Od sada važno je da nikad ne zaboravite napor i velike lične žrtve ovog uspjeha. Uvijek imajte u vidu, i to ne samo kada morate donijeti neku odluku, činjenicu kako i zašto je vaša borba započela i zašto je uspjela – izuzetno je važno da nastavite napredovati i razvijati se prema profesionalnijim i otvorenijim klupskim strukturama i procesima. Dok god Čelik bude demokratski uređen i njegovo članstvo bude voljno da sarađuje sa SD Europe mrežom, naši članovi i resursi će biti na raspolaganju klubu. Radujemo se da nastavimo graditi ovu odličnu vezu koju smo uspostavili sa članovima NGG ‘Za Čelik’. I zapamtite: niste sami!”, kazao je Anastasiadis.

NK “Čelik” se zvanično zahvalio gosp. Anastasiadisu na njegovoj pomoći kao i cijeloj SD Europe mreži koja putem UEFA-e podržava projekte.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *