Search
Srijeda, 19. Septembar 2018.
  • :
  • :

Pet medalja za KK Internacional na Prvenstvu BiH, Muharem Keleštura juniorski vicešampion države

Pet medalja za KK Internacional na Prvenstvu BiH, Muharem Keleštura juniorski vicešampion države – KK Internacional je bio vrlo uspješan na Državnom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i U-21. Karatisti zeničkog Internacionala danas su nastupili na Državnom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i U-21 koje je održano u Mostaru u sportskoj dvorani “Midhat Hujdur Hujka”.

U najjačoj konkurenciji takmičara iz klubova osmočlana ekipa Internacionala osvojila je pet medalja. Medalje su osvojili Muharem Keleštura (srebrna u konkurenciji juniora), Lejla Begić (bronzana u kategoriji juniorki), Semina Keleštura (bronzana) i Emina Šaćirbegović (bronzana u konkurenciji kadetkinja), te ekipno (Alma Bećarević, Semina Keleštura i Emina Saćirbegović) – bronzana medalja u konkurenciji juniorki!

Uprava Kluba čestita osvajačima medalja koji su temeljem ovih rezultata u najužoj konkurenciji, odnosno već članovi reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine! Iz Internacionala poručujemo da ćemo i dalje na najbolji način predstavljati našu Zenicom širom naše domovine i u inozemstvu!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *