Search
Ponedjeljak, 22. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Nermin Šabić nakon poraza u Zenici: Mladost uvijek igra na pobjedu i tako će biti do kraja prvenstva

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su rezultatom 2:1 poraženi od domaćeg Čelika. Gosti su pružili dobru partiju, pored gola imali su nekoliko izglednih šansi, ali Zeničani su danas zasluženo pobijedili jer su više željeli pobjedu.

Debi na klupi Mladosti danas je imao Nermin Šabić, bivši igrač, trener i direktor Čelika, kojem nije bilo danas svejedno izaći pred domaću publiku.

“Sigurno je da je na Mladosti jedan teret i pritisak bez razloga, koliko znam u prošlim je,ali i u ovoj utakmici je igrala za sebe i za svoje rezultate. Tako će biti i u nastavku Premijer lige. Mi u svaku utakmicu idemo na pobjedu, tako će biti do kraja, sada koliko će to nekome pomoći ili odmoći nas ne interesuje. Ne obaziremo se igramo za sebe za što bolju prezentaciju kluba i igrača, koliko ćemo uspjeti u postizanju dobrih rezultata ne ovisi samo o nama nego se pitaju i protivnici”, ističe Šabić.

Velika čast mu je biti šef struke Mladosti, te je zadovoljan razvojem svoje karijere

“Za mene je privilegija da budem u Mladosti, zadovoljan sam razvojem svoje trenerske karijere, od rada s najmlađim, do pomoćnika, pa do samostalnog rada posljednjih godinu dana. Ovo je najveći rang takmičenja i ovo je ekipa je prepoznatljiva u našoj ligi osim organizacionog i u rezultatskom smislu. Zadovoljan sam kako se sve odvija i nadam se da ću nastaviti ići samo naprijed”, kazao je Šabić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *