Search
Ponedjeljak, 22. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Jasmin Memišević ponovo na Bilinom polju

Od jutros mnogo je novih informacija kada je u pitanju klub s Bilinog pola, Nadzorni i Tehnički odbor Skupštine NK Čelik dao je neopozivu ostavku. Klub pregovara s mnogim igračima oko dolaska na Bilino polje, a već ranije smo pisali da je najozbiljniji kandidat za novog trenera Slaven Musa.

Od jutros na Bilinom polju u radnom pogonu je i bivši predsjednik Jasmin Memišević. Naime, sadašnji menadžer kluba Asko Idrizović vratio je bivšeg predsjednika Čelika u klub, ali nije još poznato koju će funkciju obnašati.

Sutra u BiH stiže i glavni investitor, te će nakon sutrašnjeg dana biti znatno jasnije stvari kada je u pitanju rukovodstvo kluba, ljudi koji će voditi klub, pregovarati s igračima, te novi šef stručnog štaba.

Jasmin Memišević je 26. decembra prošle godine na sjednici Skupštine kluba dao neopozivu ostavku, a članovi Skupštine njih 127 od ukupno 129 prihvatili su ostavku Memiševića i dali povjerenje privremenom mandataru Damiru Bradarcu. Zanimljivo da su nedavno peticiju protiv Memiševića pisali radnici zaposleni u klubu, te treneri omladinskog pogona, koji nisu bili zadovoljni njegovim radom i odnosom prema njima. Ipak ulaskom investitora iz Turske sada se oni pitaju za sve u klubu, tako da neće biti iznenađenje, ako Memišević dođe na funkciju sportskog direktora Čelika.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *