Search
Utorak, 23. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Ivan Livaja uoči duela protiv aktuelnog prvaka: Protiv Zrinjskog nas može zadovoljiti sve osim poraza

Nogometaši Čelika u nedjelju će dočekati aktuelnog prvaka tim Zrinjskog, protiv kojeg će pokušati da se iskupe za lošu partiju i poraz na Pecari.
Svi igrači su podbacili protiv Širokog Brijega, to je danas istakao i desni bek Ivan Livaja, koji bi u nedjelju prema najavama, a radi povrede Bevaba trebao zaigrati na poziciji lijevog bočnog.

Livaja se nada da će svi igrači protiv Zrinjskog imati pravi pristup, te da će ponoviti igru kao protiv Željezničara.

„Imali smo veoma ružno iskustvo prošlog vikenda u Širokom Brijegu, izgubili smo visokim rezultatom, jednostavno taj dan nije ništa štimalo. Nadam se iskreno da je to bio samo loš dan i da se to više nikada neće ponoviti. Kada je u pitanju naredna utakmica, očekuje nas težak meč protiv aktuelnog prvaka države, ali isto tako niko sa sigurnošću pa i oni ne mogu doći u Zenicu i kazati da će uzeti bodove. Uz naš ozbiljan pristup i igru, možemo doći do povoljnog rezultata, a to bi sigurno bilo sve osim poraza“, ističe Livaja.

Nevjerovatno je da su igrači Čelika u sedam dana odigrali dvije potpuno različite utakmice

„Ništa nam nije štimalo, Široki šta god je uradio sve im je polazilo za nogom. Nemam nekog konkretnog objašnjenja, desio se taj poraz, nadam se da smo izvukli pouke. Kada je u pitanju moja povreda, ona je bila lakša i spreman sam za utakmicu u nedjelju“, završio je Livaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *