Search
Srijeda, 19. Septembar 2018.
  • :
  • :

Grad rukometa spreman za Evropu: Rukometašice Krivaje dočekuju Bor iz Srbije

Trenutno najuspješniji sportski kolektiv u gradu , ŽRK Krivaja, ovog će vikenda u Zavidovićima ugostiti ŽJRK Bor RTB iz Srbije u okviru 2. kola Challenge Cupa.

Rukometašice Krivaje brane čast kantona kao jedina ekipa na evropskoj sceni ove sezone, a naravno i čast Bosne i Hercegovine koju predstavljaju u Evropi.

U Zavidovićima je bilo radno u proteklim sedmicama, naročito u Sportskoj gradskoj dvorani koja je povodom pomenute utakmice doživljela određene pozitivne promjena uz pomoć ljudi iz kluba, mlađih selekcija, navijača, građana i svih onih koji vole klub i svoj grad.

Igračice Krivaje koje s klupe predvodi rukometna legenda našeg grada Adnan Bašić, već su počele novu ligašku sezonu i do sada su bez poraza, uz dvije pobjede i jedan ostvareni neriješeni rezultat.

Evropa stiže u Zavidoviće i zasigurno svim ljubiteljima rukometa nije potreban bolji poziv na ovu utakmicu, a rukometašice i uprava kluba ne sumnjaju da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta i da kao i bezbroj puta do sada podrška najvjernijih navijača neće izostati.

Utakmica se u igra u subotu s početkom u 19 sati.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *