Search
Petak, 19. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Edin Prljača se svađao s novinarima na pressu: “Ja sam kriv za ispadanje Čelika iz Premijer lige”

Nogometaši Čelika upisali su još jedan poraz u Premijer ligi, te se od domaćih navijaća oprostili još jednim sramotnim izdanjem i porazom.

Nakon utakmice trener domaće ekipe nije bio previše uzrujan zbog poraza, jer je očito i njemu, kao i većini igrača svejedno što je Čelik ispao iz lige. Naprotiv, Edin Prljača se na press konferenciji prepirao s novinarima, te im držao bukvice o tome kako je on veoma uspješan trener sa osvojenim trofejima.

“Čestitam Vitezu na zasluženoj pobjedi, pokušali smo pripremiti ekipu za ovu utakmicu ali igrači nisu odgovorili pozitivno danas na terenu, sve se okrenulo danas protiv nas i ništa nismo mogli napraviti”, ističe Prljača

Trener Zeničana je zatim krenuo s bukvicama novinarima

“Sreća pa vi ne djelite plate i nije vaš posao da komentarišete ko je šta zaslužio. Takvi kao vi negativno utiču na moju karijeru, sreća imam dovoljno iskustva i znanja. Imam CV dobar pročitajte ga, ja imam tri osvojena Kupa kao sportski radnik, ne znam šta ste vi uradili u životu. Život je lijep, treba pozitivno misliti, evo da kažem ja sam kriv za ispadanje Čelika iz Premijer lige, treba gledati život malo s pozitivne strane, ne treba vidjeti sve crno”, kazao je Prljača.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *