Search
Utorak, 23. Oktobar 2018.
  • :
  • :

Čelik u pregovorima sa Krpićem i Rustemovićem

Na Bilinom polju nikada nije dosadno, danas smo napisali nekoliko tekstova vezanih za crno-crvene, a ljudi koji su od jutros u klubu odmah su se bacili na rad, tako da su već kontaktirali nekoliko provjerenih nogometaša, koji bi trebali stići na Bilino polje.

Kako saznaje SportSport.ba Čelik je danas kontaktirao agenciju koja zastupa dvojicu nogometaša Sulejmana Krpića i Edina Rustemovića.

Obavljen je razgovor između Aska Idrizovića i predstavnika dvojice nogometaša, a u narednim danima trebali bi se finiširati dogovori na obostrano zadovoljstvo.

Sulejman Krpić ikona je navijača Slobode, a zanimljivo da je ove sezone od četiri gola u Premijer ligi, dva postigao Čeliku. Krpić je pogađao u Zenici, ali i na Tušnju, gdje je uspio i asistirati za jedan gol. Njegov dolazak na Bilino polje svakako bi bio veliko pojačanje za napad Zeničana.

Edin Rustemović, posljednjih pola godine proveo je u turskom Adana Demirsporu, a prije toga je uspješno nastupao za Sarajevo, Drinu, Sinđelić i OFK Beograd. Rustemović je 25-godišnjak koji se veoma dobro snalazi na svim pozicijama u veznoj liniji.

Od ostalih igrača koje su Zeničani kontaktirali tu su imena Ibrahima Škahića, Semira Musića, Dženana Burekovića, Renata Gojkovića, Ognjena Đelmića i Steve Nikolića.

U narednim danima Čelik će dobiti novog šefa struke, to bi prema saznanjima SportSport.ba trebao da bude Slaven Musa, koji bi do kraja sedmice i održao prozivku nogometaša, te počeo pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *