Search
Utorak, 17. Juli 2018.
  • :
  • :

Adnan Haramandić najveće pojačanje Bosne: Cilj nam je da dvorana u Visokom ponovo bude puna

Rukometaši Bosne iz Visokog krenuli su s pripremama za narednu sezonu u kojoj će ponovo igrati u Premijer ligi. Nakon ekspresnog povratka u društvo najboljih klubova u BiH, rukovodstvo kluba dovelo je nekoliko sjajnih pojačanja. Bosna će sa novom ekipom, potpuno ojačanom naredne sezone igrati sigurno važnu rolu u Premijer ligi.

Najveće pojaćanje i zvijezda ovog prelaznog roka 34-godišnji Adnan Haramandić nakon 10-tak godina igranja u inostranstvu vratio se u BiH, a po svemu sudećem u Visokom će i okončati svoju karijeru.

Zeničanin je uvjeren da će naredna sezona biti dobra za njegov novi klub.

“Nakon desetak godina ponovo sam tu, iskreno došlo je do zasićenja od dugogodišnjeg igranja vani, mada je bilo opcija da karijeru i dalje nastavim izvan granica BiH. U Visoko me privukao interesantan projekat s novim ljudima, odličnim trenerom i mladom ekipom punom potencijala. Mislim da je Visoko uvijek imalo talentirane igrače, zadnjih par godina je sve to bilo malo zapostavljeno i izgubila se i publika, a naravno naš cilj je da ponovo dvorana bude puna i da se Bosna bori za sami vrh”, kazao je Harmandić.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *